Maak van je huis je favoriete vakantiebestemming

Met ons Nederlands klimaat verlang je al snel terug naar het vakantiehuisje waar je je mooiste vakantie hebt doorgebracht. Je kunt op een eenvoudige wijze dit gevoel zelf in huis halen. In deze blog laten we je zien hoe.

Rustig rustiek

Voor het vakantiegevoel hoef je niet een vakantiehuisje te huren of te emigreren. Je kunt met deze simpele tips het hele jaar door genieten van het vakantiegevoel. De basis begint bij lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan lichte kalkverf muren, gecombineerd met linnen gordijnen. Combineer deze stijl met een mooie houtsoort of natuurlijke materialen, zoals terracotta, marmer of zandsteen.

Heb je een houten vloer waar je op uitgekeken bent? Door de vloer licht te schilderen krijg je een heel open en luchtig ogend geheel. Als de zon begint te schijnen licht je interieur op. Met de L’Authentique Vloerverf kun je eenvoudig je houten vloer een nieuwe look geven.

Kleurrijk vakantiegevoel

Niet alleen met wit en lichte tinten haal je het vakantiegevoel in huis. Door bijvoorbeeld een L’Authentique verf in een nude of zachte terra tint te gebruiken, ontstaat er een authentiek vakantiegevoel. Ook bestaande kasten die niet in deze stijl passen kun je in je plan meenemen. Je hoeft niet direct een nieuwe kast te kopen, met de juiste voorbereiding kun je een bestaande kast een nieuwe verflaag geven.

Kleine details maken het interieur verder af. Stijl je huis met accessoires , bloemen en planten die je doen denken aan je favoriete vakantiebestemming. Voeg hier persoonlijke foto’s en souvenirs aan toe die je hebt meegenomen van je reizen, dit geeft je huis een ziel.