Gevelverf

Kleur weergeeft identiteit, zo ook bij een huis… Steeds vaker worden gevels gestyled met unieke kleuren en verven. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een herkenbare identiteit van het gebouw!

Gevelverf

Rendement: 8-10 m² per liter, verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen- en buitengebruik. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 5 uur.

Kaleiverf

Rendement: ca. 7 m² per liter; sterk afhankelijk van de ondergrond. Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Beschikbaar in 8 kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique. Toepasbaar voor binnen- en buitengebruik. Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 5 uur en overschilderbaar na 12 uur.

Bestel nu

ProductBestellen
GevelverfBestellen
KaleiverfBestellen
Let op: Alle verven worden voor u op kleur per bestelling gemaakt en kunnen daarom niet worden geannuleerd / geretourneerd.
Beschikbare kleuren
Schermkleuren kunnen afwijken van de werkelijke verfkleuren door scherminstellingen en licht. Bestel onze kleurenkaart om de kleur in jouw ruimte te zien.