Ondergrond

Voor een optimaal resultaat bij gebruik van de diverse verven van L’Authentique is het raadzaam om te werken met een voorstrijkmiddel. Zo wordt de perfecte ondergrond gecreëerd voor het aanbrengen van de verven van L’Authentique.

Voorstrijkmiddel transparant

Heb je nieuw gestucte muren? Gebruik dan ons transparante voorstrijkmiddel om de zuigkracht op te heffen. Rendement: 6-12 m² per liter, per laag (zeer afhankelijk van soort ondergrond). Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 4 uur. Let op; dit is afhankelijk van de ondergrond en aangebrachte laagdikte. Aanbrengen van de verf met een kwast, roller of spuit. Gereedschap reinigen met water.

Dekkende voorstrijk

Rendement: 6-12 m² per liter, per laag (zeer afhankelijk van soort ondergrond). Verkrijgbaar in blikken van 2.5 en 5 liter. Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 8 uur. Aanbrengen van de verf met een kwast, roller of spuit. Gereedschap reinigen met water.

Wallprimer

Rendement: 8-10 m² per liter, per laag (zeer afhankelijk van soort ondergrond). Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter. Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 8 uur. Aanbrengen van de verf met een kwast, roller of spuit. Gereedschap reinigen met water.

Bestel nu

ProductBestellen
VoorstrijkmiddelBestellen
Dekkende voorstrijk krijtverfBestellen
Wallprimer kalkverfBestellen
Betonlook primerBestellen
Betonlook verf & stuc primerBestellen
Grondlak waterbasisBestellen
Let op: Alle verven worden voor u op kleur per bestelling gemaakt en kunnen daarom niet worden geannuleerd / geretourneerd.