L'Authentique

L’Authentique maakt vakmanschap toegankelijk door hoogwaardige, zelfgemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, te produceren en te leveren.

Met focus op kwaliteit, bieden we iedereen de kans om elegantie en moderniteit toe te voegen aan hun interieur.

L’Authentique is een merk geboren uit de passie voor interieur en design. Wat begon met zelfgemaakte verf, ontwikkelde zich in enkele jaren tot een uniek en eigentijds interieurmerk. De tak interieurdesign werd na jaren van groei toegevoegd, en het merk heeft een naam gevestigd voor hoge kwaliteit en uniek handgemaakt design, zonder achter snelle trends aan te gaan.

Wij maken hoogwaardige, zelfgemaakte verf en interieurartikelen, met een stijlvolle en minimalistische inslag. Met focus op kwaliteit, bieden we iedereen de kans om elegantie en moderniteit toe te voegen aan hun interieur.

Onze werkplaats in Limburg, showroom in Culemborg en dealers in Europa zorgen voor een unieke selectie. Met diverse verfsoorten zoals kalk- en krijtverf, creëren we sfeer en beleving, en brengen we blikvangers in uw interieur zonder de balans te verliezen.

Met aandacht voor kwaliteit en minimalistische details, biedt L’Authentique een opvallende ervaring vol structuur, herkenbaarheid en kleur. Ontdek onze tijdloze eenvoud en raak geïnspireerd door onze rustige en moderne sfeer.

L’Authentique maakt vakmanschap toegankelijk door hoogwaardige, zelfgemaakte verf en interieurartikelen te ontwerpen, te produceren en te leveren.

 • Maatwerk

  Iedere ruimte van ieder gebouw heeft zijn eigen kenmerken, en iedere gebruiker van de ruimte heeft een eigen smaak. L’Authentique neemt deze kenmerken en voorkeuren mee in het ontwerp.

 • Productie in Nederland

  De producten van L’Authentique worden dicht bij huis gemaakt. Daardoor zijn ze snel leverbaar en verkleinen we CO2-uitstoot door vervoer.

 • Duurzame producten

  De meubels van L’Authentique worden gemaakt van natuurlijke grondstoffen en de verf is op waterbasis. Zo leveren wij onze bijdrage aan een beter milieu.

 • Een groot dealernetwerk

  L’Authentique is een groeiend bedrijf. Inmiddels beschikken we over twee showrooms en een internationaal klantenbestand.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

L’Authentique producten in levende lijven bewonderen? Vind een verkooppunt bij jou in de buurt.