Retourbeleid

Jouw keuze, onze zorg: maatwerk met duidelijkheid.

Bij L’Authentique streven we ernaar om uitzonderlijke kwaliteit en service te bieden. We begrijpen dat de keuze van de juiste verf essentieel is voor het creëren van de perfecte sfeer in jouw ruimte.

Retourbeleid

Onze verf wordt met de grootste zorg en precisie op bestelling gemengd. Deze gepersonaliseerde benadering garandeert dat elke klant een product ontvangt dat voor hen is samengesteld.

L’Authentique verf is uniek omdat het geen conserveringsmiddelen bevat. Dit betekent dat zodra kleurpasta aan de verf wordt toegevoegd en er zuurstof bij de verf komt, de houdbaarheid beperkt wordt. Afhankelijk van verschillende omgevingsfactoren is de verf houdbaar van slechts twee weken tot maximaal een jaar. Hierdoor is het onmogelijk om op maat gemengde verf terug te nemen.

Gezien de unieke en gepersonaliseerde aard van onze verfproducten, kunnen wij geen retouren accepteren voor op maat gemengde verf. Dit beleid helpt ons om de kwaliteit en exclusiviteit van onze producten te handhaven.

Advies en Ondersteuning

Ons team staat klaar om te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Voordat je een bestelling plaatst, moedigen we je aan om gebruik te maken van onze kleurenkaarten en stalen. Om er vervolgens zeker van te zijn dat je de juiste kleur kiest, adviseren wij om altijd eerst een tester van de kleur te bestellen. Daarmee kun je de kleur in je eigen omgeving ervaren zodat de uiteindelijke keuze aan je verwachtingen voldoet.

Contact en Klantenservice

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of advies over onze producten en diensten. Onze klantenservice staat altijd klaar om te assisteren en ervoor te zorgen dat je ervaring met L’Authentique vlekkeloos verloopt.